Individual TourRevi Travel s.r.o.
CZ ES EN RU

Ochrana osobních údajů



1. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: "GDPR") je Petr Rejha - IndividualTour, IČ 61483885 se sídlem Bínova 533/10, 182 00 Praha 8 (dále jen: "správce").
  2. Kontaktní údaje správce jsou:
    Petr Rejha - IndividualTour
    adresa: Bínova 533/10, 182 00 Praha 8
    e-mail: doprava@individualtour.cz
    telefon: +420 286 583 216
  3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno a příjmení, telefon, e-mailovou adresu, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.


2. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší poptávky/objednávky (jméno a příjmení, e-mailová adresa, poštovní adresa, telefon, název společnosti, za kterou uzavíráte smlouvu).
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.



3. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem je plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR.
    Účelem je vyřízení Vaší poptávky/objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při poptávce/objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení poptávky/objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit.
  2. Zákonným důvodem je splnění právní povinnosti správce podle čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR.
    Účelem je plnění právních povinností vůči státu.
  3. Zákonným důvodem je oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR.
    Účelem je zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  4. Zákonným důvodem je oprávněný zájem správce.
    Účelem je odhalování chyb serveru a prevence útoků na server (provozovatel webhostingových služeb).
Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.


4. Doba uchovávání údajů


Správce uchovává osobní údaje:
  1. po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže, není-li jejich zpracování založeno na jiném právním titulu.


5. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby:
    • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
    • zajišťující marketingové služby,
    • zajišťující služby provozování webových stránek (spol. INTERNET CZ, a.s.).
  2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.



6. Zpracovatelé osobních údajů

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, osobní údaje však pro něj mohou zpracovávat:
    • další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době správce nevyužívá.


7. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte:
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů, případně se obrátit na soud.


7. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména použitím šifrované komunikace, hesel, antivirového programu a zámků.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.


8. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním poptávky/objednávky z internetového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.


Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 1.1.2020.


KONTAKT

Individual Tour - Petr Rejha
Bínova 10/533
182 00  Praha 8
Česká republika
 
tel.: +420 286 582 347
fax: +420 286 583 216
mobil: +420 602 251 868
e-mail: doprava@individualtour.cz

KONTAKT

Revi Travel s.r.o.
Kojetická 250/36
400 03  Ústí n. Labem
Česká republika
 
tel.: +420 223 002 194
fax: +420 286 583 216
e-mail: revitravel@centrum.cz

VSTUP PRO PARTNERY

Prosím napište heslo.


 
© 2020 Individual Tour, Všechna práva vyhrazena.   |   Ochrana osobních údajů